НАША ЦЕЛ

Наместо висок и постојан трошок за професионален преведувачки, ИТ и финансиски кадар, дознајте го бенефитот од аутсорсингот што е пракса во компаниите со модерен менаџмент. На нашите партнери им овозможуваме преводи на сите видови документи (судски преводи, преводи на интернет страници и локализација, толкување, консекутивно преведување и лектура) како и комплетно креативно решение за развој на вашиот сајт (со вклучен Е-маркетинг, ПР, развој и стратегија за Е-продавница), како и целосна услуга од областа на сметководството, помош во вашата организација на бизнисот и подготовка на даночните пресметки.
ПРЕВОДИ
ВЕБ ДИЗАЈН
СМЕТКОВОДСТВО

НАШИ ПРОЕКТИ

Можеби ќе ви се допадне она што го работиме... Кликнете и проверете!

Преведувачки услуги

ШТО НУДИМЕ

Со цел да ви помогнеме да ја развиете вашата компанија покрај преведувачките услуги нашите експерти можат да ви помогнат и во следниве области:
МАРКЕТИНГ
Креирање и развој на интернет маркетинг стратегија за Вашиот бизнис, подобрување на изгледот и посетеноста на Вашата веќе постоечка веб страна или интернет продавница, како и управување и водење на социјалните мрежи и организирање на наградни игри преку дигиталните медиуми...
ВЕБ РАЗВОЈ
Изработка и дизајн на веб страни и професионални интернет продавници (со вклучен маркетинг), креирање на текстуални содржини, илустрации, подобрување на перформансите на веќе постоечки веб страни и имплементирање на новите трендови
СМЕТКОВОДСТВО
Стручни финансиски, даночни, сметководствени и консултантски услуги за мали, средни и големи претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци и странски инвеститори кои инвестираат во нови бизниси во Македонија.

Новости

Ако ве интересираат вести и новости од гореспоменатите области, посетете го нашиот блог. Нема што да изгубите!
Блог
Translation services
clients
Coffes

Тим

Ова се само дел од луѓето со кои соработуваме и кои вашиот бизнис ќе го однесат на наредно ниво.
Марија Младеновиќ
Марија Младеновиќ

Menager

Љубопитна и секогаш крајно посветена на својата работи

Горан Младеновиќ
Горан Младеновиќ

Web Designer

Креативен, фокусиран и секогаш посветен на решавање на проблемот

Марјан Ташков
Марјан Ташков

Developer

Ентузијаст кој секогаш навремено си ги завршува обврските

Контакт

Контактирајте не и побарајте подетални информации и цена за вашите потреби
Адреса
Street Angel Dimovski, Skopje, Macedonia
Е-адреса и телефон
E-mail: biznisuslugi@gmail.com Phone: (071) 227-229