Сметководство

Кои сме? »

Дел од нашиот тим кој што се занимаваат со овие дејности се едни од најголемите професионалци во оваа област во република Македонија. Тие како финансиска институција се членки на сметководствена комора на Република Македонија.

Што правиме?

Сметководствени услуги за малите и средни бизниси од различни области.

Кога работиме на вашето сметководство се фокусираме на детална контрола и мониторинг на вашето работење со цел полесно да се идентификуваат начините за подобрување на вашето работење и да се дефинираат вашите следни чекори.

Нашите искусни сметководители кои се посветени на својата професија се грижат за сметководствената документација и евиденција, за пополнување на даночните пријави и со тоа ви овозможуваат да се фокусирате на она што вие најдобро го знаете: Вашиот бизнис. Со нас добивате целосна услуга во сметководството, помош во вашата организација на бизнисот и подготовка на даночните пресметки.

Нудиме »

Еве ги услугите што ги нудиме од оваа област:

Сметководствени услуги и евиденција, Финансиски софтвер, Финансискa контрола, Финансиско известување