Клучот на успехот се крие тука: дознајте колку сте емоционално интелигентни

Што придонесува во животот и работата да бидете поуспешни од другите? Интелигенцијата и работата играат важна улога, но и нешто друго е многу важно, а тое се нарекува емоционална интелигенција, и во најкратки црти се однесува на тоа како се носиме со нашите чувства. „Оние што ја поседуваат се сигурни во себе, работат во склад […]

Read more
Изработка на Веб сајт

Од изработка и дизајн, па се до креирање на текстуалните содржини, илустрациите, подобрување на стратегијата и имплементирање на сите трендови.  ИЗРАБТОКА И ДИЗАЈН НА ВЕБ САЈТ Нудиме комплетно и професионално решение за сите елементи на вашиот сајт. Од изработка на дизајнот, текстуалните содржини, илустрациите, па се до осмислување на релевантен визуелен идентитет и предизвикување на […]

Read more