Како да најдете работа како преведувач?

Имате завршено студии по странски јазик или зборувате одлично некој странски јазик, па сакате да најдете работа во преведувачката бранша? Ебе неколку ркатки совети ккои ќе ви помогнат да најдете работа како преведувач, односно ангажман.без разлика дали станува збор а хонорар или на перманентна база Што не треба да правите? Не барајте по телефон и […]

Read more