Како да најдете работа како преведувач?

Имате завршено студии по странски јазик или зборувате одлично некој странски јазик, па сакате да најдете работа во преведувачката бранша? Ебе неколку ркатки совети ккои ќе ви помогнат да најдете работа како преведувач, односно ангажман.без разлика дали станува збор а хонорар или на перманентна база Што не треба да правите? Не барајте по телефон и […]

Read more
Клучот на успехот се крие тука: дознајте колку сте емоционално интелигентни

Што придонесува во животот и работата да бидете поуспешни од другите? Интелигенцијата и работата играат важна улога, но и нешто друго е многу важно, а тое се нарекува емоционална интелигенција, и во најкратки црти се однесува на тоа како се носиме со нашите чувства. „Оние што ја поседуваат се сигурни во себе, работат во склад […]

Read more
Изработка на Веб сајт

Од изработка и дизајн, па се до креирање на текстуалните содржини, илустрациите, подобрување на стратегијата и имплементирање на сите трендови.  ИЗРАБТОКА И ДИЗАЈН НА ВЕБ САЈТ Нудиме комплетно и професионално решение за сите елементи на вашиот сајт. Од изработка на дизајнот, текстуалните содржини, илустрациите, па се до осмислување на релевантен визуелен идентитет и предизвикување на […]

Read more