Веб дизајн

Изработка на веб сајтови

Од изработка и дизајн, па се до креирање на текстуалните содржини, илустрациите, подобрување на стратегијата и имплементирање на сите трендови.

Изработка и дизајн на веб сајт

Нудиме комплетно и професионално решение за сите елементи на вашиот сајт. Од изработка на дизајнот, текстуалните содржини, илустрациите, па се до осмислување на релевантен визуелен идентитет и предизвикување на желба кај посетителите да направат одредена акција на вашиот сајт (Desirable Action), односно да кликнат и разгледаат одредена рубрика, категорија и сл.

Изработка на мобилни апликации

Користењето на паметните телефони е во постојан пораст, па мобилните апликации стануваат се поважен дел од дигиталниот свет. Ние постојано ги пратиме овие трендови, па на нашите клиенти можеме да им понудиме секаков вид на апликации кои ќе работат на сите мобилни платоформи.

Апликации и маркетинг на социјалните мрежи

Нашиот креативен тим постојано осмислува и изработува апликации кои се наменети за социјалните мрежи. Со помош на овие апликации (online игри, натпревари, квизови) , а и со самото преуредување на дизајнот на вашиот профил на вашата Facebook страница, Twitter или You Tube канал, вие добивате можност максимално да го искористите нивниот потенцијал.

Интернет маркетинг

Што е интернет маркетинг?

Интернет маркетинг или интернет адвертајзинг се однесува на целокупното огласување и рекламирање на одредена компанија на интернет. Тука се вклучени google ads, facebook ads… (тука може уште да видам некоја дефиниција)

Веб сајтови

Како групација имаме соработка со повеќе сајтови во Македонија, па креирањето на онлајн медија планот преку нас ќе биде многу поуспешен и со многу поголем ефект, отколку тоа да го направите своерачно. Заеднички ќе ги одредиме времетраењето на кампањата, како и тоа да се добијат поголеми ефекти за пократок временски рок.

Контекстуално „PPC“ огласување

PPC огласувањето или контекстуалното огласување е систем на огласување во однос на одредени цели преку Facebook огласувањето (Social Ads), Google огласите (Google AdWords), Linkedin Огласите како и раличните локални системи на контекстуално (PPC) огласување.

Biznisuslugi.mk ви нуди комплетна стратегија во овој вид на огласување, како и максимална оптимизација на вашиот систем за овој вид на огласување.

SEO менаџмент

Оптимизација на вашиот сајт спрема барањето на пребарувачите (Search Engine Optimization- SEO). Оваа услуга ја вршиме на сите наши клиенти кои решиле да ни ја дадат довербата и да се рекламираат преку нас.

E-MAIL маркетинг

Имате mail листа, но тоа нема голем ефект? Со наша помош ќе направите многу подобра и поефикасна e-mail листа, а вашите меилови нема да бидат означувани како „спам“. Покрај оптимизацијата на ефектите од email листите, нудиме и професионална изработка на оптимизирани и професионални дизајнирани Newsletter-и

Интернет ПР

Покрај веќе споменатите услуги (интернет маркетинг, Е-продавница, развој на Веб сајт) нудиме и услуга со која ќе ја подобриме и водиме вашиот имиџ и репутација на интернет.
МОНИТОРИНГ И КРЕИРАЊЕ НА СОДРЖИНИ

Со помош на креативни и стратегиски осмислени текстови, можеме да се обратиме до одредена публика, во зависност од вашите потреби. Пораката што ќе ја пренесеме може да биде текстуална, но исто така таа може да биде и визуелна или звучна, се со цел да добринесе за поголем дијапазон на примање на пораката.

Дистрибуција на ПР содржини

Соработуваме со голем број на сајтови и други дигитални медиуми, па во зависност од потребите на клиентот и содржината на пораката, ги одбираме медиумите низ кои ќе се дистрибуира пораката.

Ги водиме социјалните мрежи за вас

Специјално обучени лица ќе се грижат за важите социјални мрежи, како што се Facebook, Twitter, Youtube, Google + и во зависност од потребите тие ќе ги развиваат и оптимизираат вашата комуникација на интернет.

Е-продавница

Biznisuslugi.mk ви нуди можност за комплетна стратегија, како и за унапредување на вашата веќе постоечка Е-продавница.

Стратегија и развој на Е-продавница

Нашиот тим професионалци ќе ја дизајнира, осмисли и направи вашата Е-продавница во најраток можен рок. Доволно е само да ја пренесете замислата, а потоа истата ќе биде процесуирана и разгледана од нашиот креативен тим, и ќе добиете најдоброто можно решение за тоа.

Унапредување и подобрување на Е-продажбата

Безнисулсуги покрај тоа што нуди можност да отвори Е-продавница, нудиме услуги со кои вие ќе моете да ја подобрите вашата продажба на интернет, Станува збор за стратегија со чија помош преку анализи и разгледување на сите валидни параметри, ќе ги подобриме ефектите и ќе дојдеме до посакуваниот резултат во продажбата. Нашето доглогодишно искуство не прави да бидеме меѓу најдобрите во овој сектор, а одличната соработката со неколку познати медиуми ни дава можност за многу кратко време да постигнете одлични резултати во продажба. За повеќе информации, слободно контактирајте не …